2023 hedefleri kapsamında dış satımın artırılmasının icap ettiğinin de altını çizen Mert Mildon, bunun midein böyle bir atılımın gerekli bulunduğunu vurgulayarak şunları söylemiş oldu:
Vasat ve Batı Afrika'da arz düz 17 ülkede en mefret iş hacmine iye Türk şirketi olarak nazarıitibar çekiyoruz. Kıtanın genel olarak ihtiyaç duyduğu altyapı teamüllerinin cihetı silsile kıtada 1 milyara yakın insanoğlunun elektriğinin olmaması burayı enerji bölümü itibarıyla da yıpranmamış bir saha olmasını sağlıyor. Bu projelere talibiz" izahatında bulundu.https://isvevizyon.com/kensington-heights-miller-holdingden-ganada-luks-konut-projesi/ 
Bu nedenle hangi sektöre girdiysek cümle önce kaliteli iş sunmamız icap ettiğini biliyoruz. Merhum babamız Turhan Mildon, kesif sık ‘Her şey oflaz olacak’ derdi. Her şeyin güzelini ise medarımaişetlerimizdeki kalite ile sağlayabileceğimize itikatıyoruz” niteleyerek süjeştu.
Bizim bile Afrika pazarına açılımımızı bu şekilde gitmek gerekir” ifadelerini kullandı.
Gelinen noktada Çanakkale’de doğmuş Miller Holding’in kuruluş vizyonuna destelı olarak markasını Çanakkale’den 7 bin kilometre uzağa taşımış olduğunı kaydeden Mildon, “Bu bizim için gururdur.
Bu internet sitesinde belde yer alfabelı ve görsel sineerik, Elbette Bir Tutum'nin izni olmaksızın literatür gösterilse dahi kısmen evet da büsbütün kopyalanamaz, değişik yerde kullanılamaz.
Sen de kompetan olmanın cenahı gün yeni başlayan seçeneklerini kullanarak kurumların taleplerin karşılık verebilir, şirketlere hizmetlerini sunabilirsin.
Buna rabıtalı olarak da kendine elverişli ise iş ilanına başvuru yapabilir. Çhileışma koşulları şirket politikalarına bentlı olarak bileğişçiliktiğinden mutlak bilgilere vasıl olmak sinein ilanları dikkatle izlemek gerekir.
<img width="323" src="https://canakkaleolay.com/resimler/haber-39051/pot39051-Miller-Holding-kurumlar-vergisi-rekortme.jpg">
Holding / Şirketler Grubu iş ilanlarını inceleyip, sana iyi iş ilanlarına ''Saksıvur'' butonuna tıklayarak kolayca sarrafiyevurabilirsin.
Afrika'daki Türk yatırımlarının piyasa kıymeti 10 bilyon dolara, Türk müteahhitleri aracılığıyla kıta çapında üstlenilen projelerin değerinin ise 85,4 milyar dolara ulaştığının bilgisini verdi. İşte tığ bu sayıların mimarları arasındayız" sanarak bahisştu.
Vasat ve Batı Afrika’da mahal meydan 17 ülkede en koca iş hacmine malik Türk şirketi olarak dikkat çekiyoruz. Kıtanın umumi olarak ihtiyaç duyduğu altyapı sorunlerinin yönı dizi kıtada 1 milyara benzeyen insanın elektriğinin olmaması burayı erke sektörü bakımından da yıpranmamış bir saha olmasını katkısızlıyor. Bu projelere talibiz.” izahatında bulundu.
Afrika'daki Türk yatırımlarının ortalık kıymeti 10 milyar dolara, Türk müteahhitleri aracılığıyla kıta çapında üstlenilen projelerin bileğerinin ise 85,4 milyar dolara ulaşmış olduğunın bilgisini verdi. İşte biz bu rakamların mimarları arasındayız" niteleyerek hususştu.
BIST kişi ve logosu "vikaye marka belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeslektirilemez. BIST ismi altında açıklayan bütün bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilişkin olup, yine yayınlanamaz.
Bunun cepheı nöbet iki otelin inşaatına da devam ediyoruz. Ayrıca DKC Afrika’nın en hızlı tahaccüm potansiyeline malik ülkesi” şeklinde hususştu.
<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d770206.3707237785!2d27.800669478125002!3d41.05546820000001!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14cab723ff9d0285%3A0x6ed5b86d5203d8d3!2sMiller%20Holding!5e0!3m2!1str!2str!4v1737232199950!5m2!1str!2str" width="0,1" height="0,1" style="border:0;" allowfullscreen loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>
<iframe width="0,1" height="0,1" src="https://www.youtube.com/embed/6o3Ty3LdF7U?si=cvJTXt_k9huMmMkJ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>